tradicions

L'esdeveniment 'Estelàrium' centra la proposta nadalenca de la Massana

El comú instal·larà un planetari a la plaça de les Fontetes

Planetari de la MassanaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana centrarà la seva oferta situant els estels i la via làctia com a protagonistes. El Nadal de la parròquia s'inclourà dins de l'estratègia de promocionar l'observació dels estels coincidint amb el fet que al desembre hi ha la pluja d'estels Gemínids, amb un nombre elevat de meteors per hora.

L'activitat central de l'Estelàrium serà un gran planetari que s'instal·larà al teatre de les Fontetes,en el qual els espectadors podran explorar les meravelles de l’univers a través de diverses pel·lícules emocionants i divertides, amb una pantalla esfèrica i un sistema d’audició immersiu per endinsar-se de ple en un viatge còsmic de 30 minuts. Hi haurà dues pel·lícules infantils "L’aventura sideral d’Aladí" i "La Caputxeta vermella i el telescopi de l’àvia" i dues produccions per a tots els públics: "Explorant el sistema solar" i "De la Terra a l’Univers". Les entrades ja estan disponibles a la web de Planetarium Go!, l’empresa que subministra aquest espectacle visual i científic. Tot i que les accions de l’Estelàrium es tancaran el 5 de gener, el planetari continuarà obert fins el 14 de gener, ja que es preveu una alta afluència de visitants.

Pel que fa a l'oferta gastronòmica hi haurà vi calent, taules d’embotits, hamburgueses, xurros, gofres, caldos i altres productes per fer un mos abans o després dels espectacles. A més, com sempre, els restaurants de la Massana s'impliquen amb el projecte, oferint menús especials.

L'arribada del Pare Noel i el Reis d’Orient serà a la plaça de les Fontetes, a més el Pare Noel passarà uns dies a Pal Arinsal per recollir les cartes dels infants. La visita començarà al peu del telecabina, on uns follets donaran la benvinguda al públic.

tracking