El comú plantarà 25 arbres al carrer Doctor Vilanova

La remodelació de la part baixa inclou l'enjardinament de 200 metres quadrats de parterres

Mapa de distribució dels arbres pel carrer Doctor VilanovaComú ALV

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella revegetalitzarà la part baixa del carrer Doctor Vilanova que s'està reformant amb la plantació de 25 arbres nous que substituiran els que hi havia a la zona, segons ha fet públic en un comunicat. La corporació indica que els exemplars es posaran en els llocs dels arbres que no s'han pogut traslladar a d'altres espais verds perquè els tècnics no en consideraven viable la supervivència. I destaca que es traslladarà al costat de l'església de Santa Coloma el cirerer de grans dimensions que hi ha a la zona afectada per les obres. La replantació es farà a la tardor seguint els informes tècnics.

El carrer Doctor Vilanova s'està reformant per habilitar dos carrils de pujada i es farà enjardinament d'uns 200 metres quadrats de parterres que estaran situats a l'entorn del carrer i per Prada Casadet. La previsió és plantar una vintena d'espècies arbustives i flors de temporada "que tenen una baixa demanda hídrica", especifica el comú.

Els treballs de millora a la zona inclouen obres per impermeabilitzar la rotonda de Govern i també es plantaran espècies que consumeixen poca aigua.

tracking