Escaldes organitza un cicle per apropar la història dels ponts de pedra a la població

La primera activitat comença el proper dilluns amb una conferència a càrrec de l'historiador David Mas

Projecte Caldes – Immersions en la història d'Escaldes-EngordanyComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes-Engordany organitza el cicle 'Projecte Caldes-Immersions en la història d’Escaldes-Engordany' com a iniciativa per apropar la població a la història de tres ponts de pedra de la parròquia, el de la Tosca, el d'Engordany i el dels Escalls. Segons ha informat el comú escaldenc, es tracta de mostrar "l'ús, el protagonisme que van tenir abans de la construcció de la carretera i com es reconstruïen quan se'ls enduia un aiguat".

El cicle començarà el proper dilluns 27 de novembre amb una conferènciaa càrrec de l’historiador David Mas, a les 18 hores al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE). El segon acte és un itinerari històric teatralitzat quese celebrarà el 9 de desembre "per revitalitzar el centre històric de la parròquia", segons el comú. Amb això, es vol donar a conèixer la històriadel "tarannà" de la poblaciódurant els anys 30 del segle passat.Es faran dos passis, a les 11 hores i a les 12.30 hores, i cal reservar prèviament a través del correu electrònic comunicacio@e-e.ad.

La darrera activitat serà una conferència també sobre l'Andorra dels anys 30 que se centra en dos reportatges, 'La república más pequeña del mundo' i 'Andorra 1936'. Tindrà lloc al CAEE l'11 de desembre a les 18 hores.

tracking