oci

Encamp repartirà el manual de bones pràctiques per preparar la temporada d'hivern

El comú ha convocat la sessió de treball anual amb els representants del sector de l’oci i responsables dels diversos ministeris

Presentació del manual de bones pràctiquesComú Encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Taula transversal per a millorar l'oci nocturn del Pas de la Casa s'ha reunit avui en la sessió de treball anual que convoca el comú d'Encamp per tal d'encarar la temporada d'hivern. La cònsol major, Laura Mas, i el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot han fet una introducció inicial recordant tots els punts delmanualde bones pràctiques que cada any es treballa amb el sector, afegint les millores dels anysanteriors. Durant elspropers dieselcomúrepartirà noumaterialinformatiu per recordar la normativa i les mesures a seguir per tal decontinuarreduint les incidències.

Per part del ministeri de Medi Ambient i Agricultura, la cap del Servei, Laura Coll, ha explicat les darreres intervencions fetes pel control acústic dels locals i ha valoratpositivamentel resultat de concentrar a la zona del Bullidor els esdeveniments musicals de gran format.

Finalment,els representants del sector que han assistit a la sessió, una quinzena, han coincidit en la voluntat deseguirtreballant de forma coordinada a través de la Taula de l'oci nocturn per evitar molèsties i problemes d'incivisme, especialment en el moment del tancament dels locals.

tracking