Mas anuncia que s'invertiran 20 milions d'euros a Encamp

Durant la campanya els membres de la candidatura atendran la ciutadania per resoldre dubtes

Laura Mas i Xavier Fernàndez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Laura Mas iXavier Fernàndez,els número1 i 2 respectivament de la candidatura d'Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d'Encamp, van presentar ahir els eixos estratègics del programa d'Eleccions Comunals delproper 17de desembre. Elprogramaprojecta "més de 20 milions d'euros en inversions per a Encamp i el Pas de la Casa" i "80 propostes que són fruit del treball fet els darrers quatre anys al capdavant del comú", però que alhora incorporen també les aportacions dels nous candidats i de l'escolta que hem tingut amb la ciutadania", vamanifestarMas.

Mas va explicar el programa, dividit en tres grans eixos pel que fa a aquestes inversions: l'embelliment i la millora de l'espai urbà; continuar consolidant la parròquia com a destinació de turisme familiar i esportiu; i millorar les instal·lacions o construir-ne de noves, pel benestar dels ciutadans.

Mas va refermar que es farà especial atenció al col·lectiu dels joves i al de la gent gran, amb projectes com el trasllat de les dependències actuals del Llaç i de l'Àrea de Jovent al nou parc de l'Ossa, i un nou Casal i Centre de dia per a la gent gran. També ha volgut ressaltar l'especial dedicació que es donarà al poble del Pas de la Casa. Pel que fa a la resta de persones que els acompanyen a la candidatura d'UP +DA+ Independents, VA destacar que "tots tenen un alt grau de coneixement de les necessitats de la parròquia, per continuar amb la seva transformació".

Per la seva part,Fernàndezva garantir que durant la campanya electoral, cada dia de les 17 a les 21 hores, la ciutadania tindrà "un candidat a disposició seva" al local d'UP. "Tothom que s'hi vulgui apropar podrà exposar les seves propostes, dubtes i neguits, i els escoltarem i ajudarem".

tracking