Coma defensa la promoció de l'associacionisme a Ordino

Els candidats aposten per la sostenibilitat i la qualitat de vida a la població

Presentació de la candidatura d'Ordino de DADA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Maria del Mar Coma, número 1 de la llista d'Acció Comunal d'Ordino + Demòcrates + Independents + SDP ha definit el programa electoral per les eleccions comunals del proper 17 de desembre com"el nostre model de parròquia, el que defensem, és aquell que creix de manera equilibrada, que aposta per la sostenibilitat i la preservació de la qualitat de vida de la seva població".

Coma, ha presentat el projecte aquest matí i ha defensat que Ordino ha de seguir sent "un referent" en sostenibilitat, també pel que fa al model turístic, el qual ha de continuar apostant per "la qualitat".

Eduard Betriu, número 2 de la llistaha afegit també com a qualitat de la candidatura, la política de proximitat vers les ordinenques i ordinencs.

El programa electoral presentat avui engloba projectes com l'embelliment dels nuclis antics de tots els pobles de la parròquia, la promoció de l'associacionisme i la participació ciutadana; i el foment del sector agrícola i ramader.

Els candidats també han avançat altres iniciatives com la construcció d'un centre sociosanitari públic que doni servei al país, però que a la vegada prioritzi els ciutadans d'Ordino. Així mateix, i tenint en compte el treball que s'ha fet al final d'aquest mandat amb relació a la revisió del Pla d'Urbanisme de la parròquia, es prosseguirà amb el seu desplegament "des del consens i escoltant a totes les parts implicades", ha garantit Coma.

tracking