tradicions

Les expectatives del mercat de Nadal d'Andorra la Vella són bones

El segon cap de setmana de la fira comença amb precipitacions, però s'espera que entre avui i demà es recuperi l'activitat

Mercat de Nadal d'Andorra la VellaR.S

detail.info.publicated
Roger Saladrigues

Creat:

Actualitzat:

Tot i quedijousidivendresva ploure, els paradistes del mercat deNadald'Andorra la Vella esperen que el segon cap de setmana de la fira torni a deixar un bon sabor de boca als paradistes. Després quedilluns,dimartsidimecres, estigués tancat,dijouses va reprendre l'activitat comercial, però amb males sensacions a causa de les precipitacions que van tenir lloc. Això va fer caure l'assistència, igual que eldivendres, que també va ploure, però, tot i això, aquest darrer dia la situació va millorar perquè es van poder fer algunes vendes. Si la meteorologia és bona, aquest perdissabteidiumengeels venedors creuen que podran treballar bé, com ja van fer el passat cap de setmana amb la inauguració. De cara les pròximes setmanes hi ha optimisme entre els treballadors perquè s'espera turisme i visitant durant les festes nadalenques i també pel pont de la puríssima.
"Aquest dijous va ser més fluix perquè no va acompanyar el temps iahirsemblava que el mateix, però crec que ho vam acabar arreglant, va ser millor quedijous", explica Sílvia Portí, venedora de productes ecològics i gurmet. Malgrat això, aquest matí s'ha pogut veure més personal passejant. "Amb el temps d'aquests dies no hi havia gaire gent, peròavuija n'hi ha més", comenta Marie Sophie Zaboukis, comerciant de figures de xocolata i bombons.

El mercat deNadalés una fira que tradicionalment funciona bé pel que fa a les vendes, segons han apuntat paradistes en aquest rotatiu, i les expectatives per aquest any també són bones. I més ara que s'acosta el pont de la puríssima i més tard les festes nadalenques. "El cap de setmana passat vam treballar molt bé i pensem que sí, que si el temps i les condicions meteorològiques sobretot, si el turisme té tendència a pujar i hi ha neu a pistes, crec que les expectatives són molt bones", afirma Jordi Serrano, que gestiona una parada gastronòmica de creps o patates i moniatos fregits. També es mostra en aquesta línia Portí, qui creu que els assistents venen "amb ganes de veure el mercat i el seu ambient i molta gent ve a comprar compres deNadalo regals d'amics invisibles".

Mercat de Nadal d'Andorra la Vella

tracking