L'Hibernation espera acollir uns 10.000 visitants el març del 2024

El festival obrirà les portes dijous 21 a les set de la tarda i tancarà diumenge 24 a les cinc de la matinada

El Mainstage de l'Hibernation, en l'edició de l'any passat.HIBERNATION

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Hibernation, el festival de música electrònica del Pas de la Casa, espera acollir 10.000 visitants, 1.800 més que l’any passat, en la propera edició de l’esdeveniment, que tindrà lloc del 21 al 24 de març a la vila fronterera.

Segons va explicar en declaracions al Diari el director de promoció de l’Hibernation, el DJ Ricard Capdevila, la sisena edició del festival arriba amb un format ampliat. La festa s’avançarà un dia (fins ara començava divendres i s’allargava fins diumenge a la tarda).

El Mainstage, escenari principal de l’Hibernation, obrirà dijous de set de la tarda a quatre de la matinada amb “una mica més de capacitat d’aforament que l’any passat”, en què s’hi podien encabir 5.000 persones. També ho farà dissabte i diumenge, en què la música sonarà fins a les cinc de la matinada. L’altre escenari de nit, La Polar, més petit que el Mainstage, ampliarà l’horari. Dissabte i diumenge obrirà de vuit del vespre a cinc de la matinada, mentre que l’any passat va tancar a les dues, tres hores abans. El Mainstage i la Polar estaran situats a la zona de l’aparcament del Bullidor, on també hi haurà un espai per als food trucks i els estands de marxandatge, entre altres productes.

L’escenari de la Plage Blanche, situat a peu de pista, obrirà divendres, dissabte i diumenge d’onze del matí a set de la tarda. El del Coll Blanc, situat a 2.500 metres sobre el nivell del mar, ho farà d’onze del matí a cinc de la tarda. Per accedir-hi caldrà disposar de l’entrada especial que inclou el forfet per esquiar a les pistes d’esquí de Pas de la Casa-Grau Roig.

L’organització està convençuda que l’Hibernation serà un èxit. “Tenim un cartell molt potent aquesta edició, amb propostes musicals de primer nivell. Les sensacions són molt bones”, va assegurar Capdevila. Tot i que encara falten uns quants noms per confirmar, una de les figures més destacades que actuaran en el festival serà el productor francès I Hate Models, una de les referències de l’electrònica al país gal i cada vegada més també arreu del món. Una altra de les atraccions d’aquest Hibernation serà l’esceptacle Turbulences, la col·laboració entre el productor francès Popof i l’artista Space 92, així com el concert de l’eslovena Brina Knauss, d’un estil més melòdic.

Com cada any, Capdevila preveu que la majoria del públic del festival estigui format, sobretot, per amants de la música electrònica francesos, tot i que també espera que hi pugin molts espanyols, així com andorrans. “El festival està consolidat i té un públic fidel. Cada vegada hi ha més gent que repeteix.”

'PREPARTY' DEL FESTIVAL A LONDRES

El festival ha organitzat preparties en diverses ciutats europees per donar-se a conèixer entre el públic amant de l’electrònica. Capdevila va confirmar que se’n faran a Tolosa i Barcelona i, per primera vegada, a Londres. La festa tindrà lloc el 9 de desembre d’onze de la nit a sis del matí a l’E1, un dels locals de referència de l’electrònica a la capital britànica. Capdevila espera que aquesta col·laboració ajudi a consolidar encara més l’Hibernation en l’escena internacional de la música electrònica.

tracking