Oci

Sant Julià inaugura el nou parc infantil del Prat Gran

El comú ha destinat 400.000 euros per a fer la zona més accessible per a persones amb diversitat funcional

Obertura del nou parc infantilComú de Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria ha inaugurat aquest matí el nou parc infantil del Prat Gran per a que sigui més accessible per a persones amb diversitat funcional. Les obres han tingut una durada de dos mesos d'obres i han suposat una inversió de 400.000 euros, segons informa el comú lauredià.

La reforma del parc ha comptat amb l'assessorament de la Fundació Nostra Senyora de Meritxell per seguir criteris d'accessibilitat universal i, segons concreta el comú,s'ha equipat cada element de joc amb un cartell amb pictogrames, s'han incorporat directoris per a la Lectura Fàcil, s'ha comptat amb senyalística direccional i s’ha assessorat en la col·locació de pictogrames validats a nivell cognitiu i perceptiu per detectar les dimensions dels elements i alçades. Tambés'ha reformat la rampa de l'entrada amb un pendent adequat i s'ha incorporat un podo tàctil en l'accés accessible al parc. El parc comptaamb un total de 14 elements nous i noveszones verdes i enjardinades.

El comú també informa a través d'un comunicat que s'ha obert un nou parc infantil a Bixessarri en unaa zona de berenadors del centre del poble que compta amb tres jocs. El comú hi ha invertit 100.000 euros.

tracking