LA RESTA DE MODALITATS ESTAN LLIURES

Llista d'espera per als abonaments mensuals del Complex d'Encamp

L’elevada demanda està motivada pels temporers d’hivern que desitgen mantenir-se en forma

El gimnàs comunal recentment estrenat.COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Abonar-se al Complex esportiu d’Encamp ara per ara no és possible en la categoria d’abonament mensual. Fonts del comú van confirmar que hi ha una llista d’espera i que no es pot preveure el temps per aconseguir el carnet de soci, ja que tot depèn de les baixes que es produeixen. Des del gabinet de comunicació es va assegurar que es tracta d’una situació normal que passa cíclicament, un fet que el Diari ha verificat que no és exactament així, ja que únicament durant l’hivern passat es va haver de fer una llista d’espera davant l’elevada demanda.

Cal recordar que la temporada passada es va produir una allau insòlita de temporers que van arribar a Andorra a la recerca d’una feina en el sector de l’hoteleria i de l’esquí. Abans mai hi havia hagut problemes per fer un abonament de caràcter mensual. També cal deixar clar que els abonaments mensuals estan disponibles, i encara que suposa un desemborsament més elevat d’un sol cop, resulta més econòmic que els altres tipus de tarifes. L’anual costa 200 euros, als quals s’ha d’afegir una matrícula de 60 euros. Hi ha una altra tarifa interessant de 334 euros per a dos adults. La mensual –que ara no està disponible– costa 33 euros, només tres euros més que la setmanal.

Fonts properes al comú van justificar aquesta allau de demandes mensuals per l’estada de temporers. A diferència de les parròquies centrals, a Encamp, com també Canillo, no tenen una oferta diversa amb gimnasos privats que facin la competència a les instal·lacions dels comuns.

El Complex esportiu d’Encamp va estrenar el juny passat la zona ampliada per al gimnàs de 1.350 metres quadrats. Les instal·lacions tenen dues sales polivalents, dos vestidors, un vestíbul, una zona de màquines per a diferents tipus d’exercicis, un espai per a estiraments i una terrassa exterior amb vistes al riu i al passeig de l’Alguer, on es preveu fer activitats a l’aire lliure, com ara cycling aquest estiu.El nou gimnàs ha suposat una millora molt important per donar un bon servei als usuaris del centre esportiu i, segons va explicar durant la inauguració la cònsol, Laura Mas, s’ha fet “una inversió molt pensada en els usuaris, però també en el procés de construcció per controlar la despesa, i en el futur manteniment de la instal·lació perquè sigui el més eficient possible”. L’equipament ha costat 2,4 milions d’euros i s’ha construït durant 16 mesos.

La mandatària va recalcar que les millores al centre esportiu responien a una demanda dels ciutadans de la parròquia, però va destacar que també serveixen perquè Encamp pugui “seguir sent atractiu per a les estades esportives”.

tracking