Encamp

Obre el saló de la infància i la joventut al Pas fins al 5 de gener

El recinte conserva les mateixes activitats que les ofertes la setmana passada a Encamp

Obertura del saló de la infància al PasComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El XXIX saló de la infància i la joventut d'Andorra estarà al Pas de la Casa des d'avui i fins al 5 de gener de les 16 hores a les 21 hores. Els consellers i consellerescomunalsNino Marot, SabrinaGregoireiEdithQuiróshan acompanyat aquesta tarda als infants i joves en l'inici del saló que ha comptat amb l'espectacle 'letis', on una família de personatges de neu ha recorregut els carrers de la vila.

La consellera Edith Quirós ha recordat que el saló es va iniciar la setmana passada a Encamp i que ara ha arribat al Pas de la Casa per continuar amb les activitats i espais "per a totes les franges d'edat d'infants i joves". A més ha destacat que la setmana d'Encamp "ha anat molt bé. Per ara, el saló ha tingut una acollida molt bona i estem molt contents d'haver recuperat l'esdeveniment després de la pandèmia".

Activitats del saló

El saló del Pas de la Casa conserva les mateixes activitats i zones ofertes a Encamp, entre elles: tallers creatius, espectacles, zones lúdic esportives, de primeres sensacions, multimèdia i interactives i espais de jocs de taula i jocs de rol.

tracking