Mobilitat

Restriccions de trànsit per la cavalcada dels Reis Mags

Les úniques parròquies que tindran talls de circulació són la capital i Escaldes-Engordany

Recorregut de la cavalcada dels Reis Mags a la capital i EscaldesComuns capital i Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de Mobilitat ha informat sobre diverses restriccions de trànsit entre avui i demà a causa de les cavalcades de Ses Majestats els Reis d'Orient. Avui a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany de les 18 hores a les 20.30 hores la circulació quedarà tallada pel pas del patge reial. Elrecorreguts'iniciarà a la plaça PríncepBenlloch, continuarà per l'avinguda Meritxell i l'avinguda Carlemany, seguirà per avinguda de les Escoles, al carrer Santa Anna, seguirà fins a l'avingudaCopríncepdeGallue, a l'avinguda del Pessebre, l'avinguda de les Escoles i finalitzarà al carrer delParnal.

Demà a la mateixa zona i hora, lacirculacióquedarà tallada pel pas de la cavalcada reial i tindrà el mateix recorregut que avui. D'aquesta manera, també es tallarà l'avinguda Pont de la Tosca, des de la rotonda Engolasters fins a la plaça de l'Església de les 19 hores fins a les 20.30 hores.

Canillo

La cavalcada dels Reis Mags s'iniciarà a les 18 hores a l'edificiPerecausi anirà en direcció al centre del poble finalitzant a les 18.30 hores. Mobilitat informa que nosuposaràcap tall de circulació.

Encamp

La cavalcada a la capital de la parròquia s'iniciaràa les 18 hores a la rotonda Prat de Genil al complex esportiu ifinalitzaràa les 18.30 hores. Al Pas de la Casa la ruas'iniciaràa les 18 hores ianiràdes de peus de pistes fins a la sala de festes que acabarà a les 19 hores. A cap de les dues localitzacions hi haurà talls de circulació.

Ordino

La rua dels Reis Magss'iniciaràa les 18.30 hores i recorrerà el centre del poble, finalitzarà a les 20.15 hores i no suposarà cap tall de trànsit.

Massana

La cavalcada a la Massana s'iniciaraa les 17 hores i sortirà des de La Serradora fins a l'avinguda de Sant Antoni 91-93 i tornarà a fer el mateix recorregut fins a la plaça de les Fontetes. El trajecte no suposarà cap tall de circulació.

Sant Julià de Lòria

La rua de Ses Majestatss'iniciaràa les 18 hores a la carreterageneral1 a la plaça Francesc Cairat i arribarà a la plaça de la Germandat a les 20 hores. No hi haurà cap tall de circulació.

tracking