Tradicions

Encamp es prepara per celebrar l'escudella de Sant Antoni el 21 de gener

La plaça de l’Església i la plaça de Sant Miquel seran el centre de la festivitat

Escudellada de Sant Antoni a EncampComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp i el Pas de la Casa es preparen per celebrar una nova edició de l'escudella de Sant Antoni, i també dels Encants a la plaça de Sant Miquel. Al Pas de la Casa, l'activitat es farà a la plaça de l'Església el 17 de gener, l'escudellada començarà a les 13 hores i continuarà fins a acabar existències.

Pel que fa a Encamp, l'escudella de Sant Antoni i els Encants, la subhasta benèfica d'aliments, es farà, com tradicionalment a la plaça de Sant Miquel el pròxim dia 21 de gener. A les 13 hores s'iniciaran els Encants i a partir de les 13.30 es donarà pas al repartiment de l'escudella fins a acabar existències.

A més, tant al Pas de la Casa com a Encamp hi haurà racions d’escudella i tortell aptes per a celíacs.

Els plats commemoratius del 2024

Els plats commemoratius de l’Escudella de Sant Antoni 2024 es podran adquirir a les oficines de Turisme o a La Valiretaa un preu és de 8 euros, a partir dedilluns15de gener, i també es podran comprar el mateix dia de l’escudelladaa totes dues places.

Seguint amb la tradició d’il·lustrar els plats commemoratius amb elements d’interès patrimonial, l’edició 2024 inclou una il·lustració de lacaseta de turisme que als anys seixanta es va fer tan popular a Andorra i que ara s’ha reconstruïtal Pas de la Casa, al carrer Sant Jordi.

tracking