Encamp

El parc de l'Ossa s'inaugurarà després de Setmana Santa

L’última part per acabar seran els edificis de serveis

El parc de l'Ossa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La zona de jocs per a infants i joves del parc de l’Ossa s’inaugurarà després de Setmana Santa, segons van confirmar al Diari fonts del comú d’Encamp. La corporació vol esperar el bon temps per obrir el parc al públic, on encara s’està treballant per garantir que tots els elements de l’equipament estan en les condicions de seguretat adequades.

L’aparcament soterrat del parc i el vial que el travessa s’inauguraran al març. El pàrquing posarà a l’abast dels conductors una vuitantena de places d’estacionament.

L’última part del parc que obrirà al públic són els edificis de serveis. És a dir, el bar-restaurant i els locals per al llaç d’animació, l’àrea de joventut del comú i la seu del servei de circulació comunal.

El parc s’havia d’inaugurar fa un parell de mesos, just abans de les eleccions comunals. Com que l’equipament no es va poder acabar a temps, finalment el comú va decidir que valia més la pena esperar-se.

La primera pedra del projecte del parc va posar-se el març del 2022. Si la zona de jocs s’inaugura a la primavera, els treballs s’hauran allargat poc més d’un any. Es tracta d’un període que excedeix (per poc) al termini d’execució de les obres establert en el contracte d’adjudicació amb la constructora, fixat inicialment en 21 mesos.

tracking