Reportatge

El vídeo de la discòrdia

Un clip de balanç del primer mes de mandat dels cònsols de la capital desperta reaccions airades a les xarxes.

Captura de pantalla del vídeo.COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Un vídeo de balanç del primer mes de mandat dels cònsols d’Andorra la Vella publicat ahir als comptes oficials de la corporació a les xarxes socials va aixecar polseguera i reaccions de rebuig.

En el vídeo, Olalla Losada explica que s’han reunit amb els caps de departament i amb els treballadors del comú “per escoltar totes les seves inquietuds”, i per explicar-los “què és Enclar” i “treballar tots junts en les propostes del nostre programa”. Sergi González, per la seva part, apunta que la prioritat de la corporació local és aprovar “un pressupost coherent i que sigui la primera llavor d’Enclar per a la parròquia”.

Un dels primers a reaccionar va ser el cap de la minoria comunal, David Astrié. En un missatge publicat a Twitter, va afirmar: “Vull creure que us heu equivocat de perfil. Si no és així, esteu fent servir un canal institucional en benefici del vostre partit. I no em sembla bé, sincerament.”

Per la seva part, Miquel Català, de les joventuts de DA, va afirmar: “Ara veiem quin peu calcen @enclar_alv, utilitzant les xarxes socials institucionals per llançar-se flors com si fossin les del partit. Primer, amaguen la seva vergonya; segon, menteixen els seus votants, i, tercer, tenen la cara d’usar el compte del comú per a fins partidistes...”

La piulada va aixecar protestes entre altres comptes anònims de X, abans anomenada Twitter. Totes en la línia de les crítiques exposades pel conseller demòcrata.

tracking