Escaldes

La construcció de les torres de luxe del Falgueró comença aquesta setmana

Els treballs coincidiran amb la construcció del nou aparcament comunal vertical, iniciada dilluns passat

Vista aèria de la zona on es construiran les torres.GOOGLE MAPS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les torres residencials del Falgueró es començaran a construir aquesta mateixa setmana, segons van informar fonts coneixedores del projecte al Diari. Es tracta de la primera fase d’uns treballs que canviaran la fesomia urbana de la parròquia. El complex Falgueró Valley View està compost per 55 habitatges repartits en dues torres de 14 plantes. Per la seva banda, fonts del comú d’Escaldes-Engordany van informar que els promotors estaven enllestint els darrers tràmits burocràtics del projecte i van apuntar que l’inici de les obres podria ser imminent, tot i que no van poder-ne confirmar la data exacta.

El complex ja es publicita per internet. Els compradors tindran la possibilitat d’adquirir habitatges d’entre una i sis habitacions, amb accés a una terrassa perimetral amb vistes a la vall central. La propietat més cara de l’immoble (si més no, de les que s’han anunciat fins ara) costarà 3,4 milions d’euros. És un dels pisos de la tretzena planta, de quatre habitacions i 228 metres quadrats de superfície. Els preus de venda s’inicien a 725.000 euros. Els promotors destaquen que es tracta d’una promoció d’obra nova exclusiva situada “en una de les zones més cotitzades” del Principat i “amb una ubicació excel·lent a pocs minuts del centre neuràlgic d’Escaldes-Engordany”.

La promoció disposarà de diverses zones comunes exclusives per als residents, com ara un spa, un solàrium i un gimnàs. Els edificis tindran un accés privat directe des del camí del Falgueró que permetrà als inquilins sortir directament a l’entorn natural de la solana de la vall central. A més, per un cost addicional també es podran adquirir places d’aparcament i trasters. La comercialització de les propietats anirà a càrrec de la immobiliària Thomas Real Estate.

L’inici de les obres de les torres del Falgueró coincidirà amb els treballs per habilitar el nou aparcament comunal, que el comú escaldenc va posar en marxa dilluns passat. Un cop hagin acabat, es posaran a disposició dels conductors 290 places d’estacionament. En aquest espai n’hi havia 150 fins ara. Les obres s’allargaran uns 10 mesos i costaran uns 7,5 milions d’euros. L’edifici de l’aparcament vertical tindrà dues pistes de tenis i una zona enjardinada a la part de dalt.

Ara com ara els conductors poden accedir a l’aparcament del Falgueró per l’entrada habitual i poden deixar-hi el vehicle un màxim de 12 hores. En aquesta zona de la parròquia, també pot estacionar-se el cotxe als aparcaments de l’Étang Salé i al del Prat del Roure.

L’aparcament del Falgueró es construirà en un terreny d’uns 2.300 metres que el comú va rebre dels propietaris privats gràcies a la cessió del 15%.

tracking