Andorra la Vella

Els joves de Fent Camí participen a la Setmana dels oficis

Andorra la Vella ha donat a conèixer les tasques dels empleats del comú

Vuit joves han conegut les tasques comunals.COMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella ha celebrat des de dilluns fins avui la Setmana dels oficis, una nova iniciativa que s’adreça als joves que formen part del programa prelaboral de capacitació Fent Camí que impulsa la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell. Segons van explicar ahir, un grup de vuit joves ha pogut conèixer les diferents tasques que duen a terme els treballadors dels serveis del comú, com ara els departaments d’obres, del magatzem central, de manteniment, de pintura i d’enllumenat. Els joves, acompanyats per les educadores del programa Fent Camí, han après dels diferents oficis a través de xerrades ofertes per part dels diferents professionals de cada servei (comandaments i operaris), conjuntament amb la tècnica d’inserció, igualtat i cohesió laboral del comú.

Els cònsols major i menor, Sergi González i Olalla Losada, i la directora de l’àrea d’atenció sociolaboral de la fundació, Dolors Martínez, van animar els joves a conèixer les diferents tasques que duen a terme els departaments. Alhora, van agrair als operaris el treball que duen a terme diàriament per mantenir els diferents serveis de la parròquia, va informar la corporació.

El programa Fent Camí ofereix una estructura formativa personalitzada als joves d’edats compreses entre els 16 i els 21 anys per facilitar-los la transició del món educatiu al laboral.

tracking