CARNESTOLTES

Les rues escolars donen el tret de sortida al Carnaval

Centenars d'alumnes s'han disfressat de diferents temàtiques per la festivitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest divendres el país s'ha despertat pel soroll i els colors de les rues infantils que han envaït els carrers amb diferents comparses i animacions. Avui a la Massana, diversos grups d'infants han desfilat a les principals vies de la parròquia lluint les disfresses que porten preparant fa dies. Les disfresses en grup han estat les protagonistes, inspirades en tot tipus de personatges, des dels clàssics clowns, però fins i tot conjunts estrafolaris com un grup de tomàquets i fins i tot un bus ple de passatgers.

A Sant Julià, es calcula que més de 500 alumnes de l'escola andorrana, francesa i els de l'escola bressol Laurèdia Xics, han donat el tret de sortida al carnaval amb una cercavila més que animat.A la capital, s'hi han lluit princeses, superherois i tot tipus d'animalons acompanyats d'una espectacular animació encapçalada per un elefant rosa gegantí, mentre que a Encamp, han simulat l'arribada dels jocs olímpics. Per últim, Canillo també s'hi ha sumat un any més amb una batucada.

Algunes rues van desfilar ahir, com és el cas d'Ordino, on les disfresses han tingut un caire més social, mostrant el compromís amb el patrimoni mundial i cultural, sempre cuidant l'originalitat i la creativitat.

tracking