Encamp

Talls al talús de Sant Romà de les Bons per obres

El comú preveu aturades del trànsit puntuals d'un màxim de 15 minuts entre les 9 i les 17 hores dimecres i dijous vinent

Obres d'estabilització del talús de Sant Romà de les BonsComú d'Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp iniciarà a partir del dimecres14 de febrerles obres d’estabilització del talús de Sant Romà de les Bons, les quals implicaran talls puntuals de la circulació dels vehicles al carrer del Prat de la Coma, com a màxim de 15 minuts, entre les 9 horesi les 17hores, mentre durin els treballs. Des d'avui ja es comença a senyalitzar la zona i a col·locar-hi part de la maquinària i del material.

Aquest dijous,15 de febrer, hi haurà un tall més llarg, des de les 9.30 hores fins a les 11 horesal carrer Prat de la Coma i també al carrer de Sant Romà de les Bons, per tal d’instal·lar la maquinària que s’utilitzarà durant les obres.

Les obres tenen una durada de tres mesos, segons el comú, i serviran per fer front ala caiguda de blocs rocosos a la zona propera al pont sobre el riu Valira. S'avisa també als veïns i residents de la zona que hi haurà transport de material en helicòpter per les característiques dels carrers. Les casetes de l’obra s’ubicaran en una part de la zona d’aparcament del Prat de les Bons al carrer Ciutat Publilla.

tracking