Gastronomia
Jornades de Cuina Sostenible a l'escola francesa de la Massana
Èls infants han pogut gaudir d'un menú típic napolità i conèixer consells pràctics sobre el reaprofitament dels aliments
Els infants de l'escola francesa de la Massana han gaudit aquest migdia d’un menú típicament napolità. Una inciativa que s'emmarca dins les Jornades de Cuina Sostenible d’Hivern “Els Fogons del Món”.
Així, els infants també han pogut gaudir de les explicacions del cuiner Rodrigo de Nuzza sobre les característiques de la cuina italiana, amb consells pràctics de sostenibilitat com, per exemple, acabar-se sempre el menjar que tenen al plat per no haver de llançar aliments o prioritzar els productes de proximitat.
“Es tracta que els infants vagin incorporant conceptes bàsics de la sostenibilitat, adquirint des ben petits els hàbits que els han d’acompanyar al llarg de tota la vida”, afirma la consellera de Dinamització comercial, Bet Rossell.
a Massana Fogons és el paraigües que aglutina les diferents accions al voltant de la gastronomia sostenible. La pròxima serà el taller per aprendre a fer una barbacoa responsable, aquest dissabte, al restaurant Xixerella Park.