Andorra la Vella

Pallassos, titelles i música a la temporada de teatre infantil

La capital acollirà tres obres el 23 de març, 20 d’abril i 11 de maig

Espectacle infantil al Teatre Comunal.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La temporada de primavera de teatre infantil d’Andorra la Vella torna amb tres propostes que inclouen diferents gèneres, des dels pallassos fins als titelles i el teatre musical, poètic i gestual. Segons ha informat el comú, les tres obres es representaran al Teatre Comunal en dues funcions cada una, a les 17 hores i a les 18.30 hores.

La primera obra teatral serà L’odissea del riure perdut el 23 de març, un espectacle d’humor adreçat a tota la família protagonitzat per uns pallassos, mentre que la segona, el 20 d’abril, serà Genèrics, una proposta educativa amb titelles que promociona la igualtat de gènere en tots els àmbits. Amb una escenografia molt cuidada, Genèrics inclou música en directe i narra, entre d’altres, els contes La Ventafocs revoltosa i L’autoestima de Jan. El darrer espectacle és Sense lluna, l’11 de maig, amb la companyia de teatre musical i gestual Samfaina. Sense lluna no té text i la música esdevé el llenguatge per comunicar els sentiments i les emocions que transmet: el muntatge és una reflexió sobre l’harmonia i l’equilibri universal a través de la música en què les fases lunars representen al·legòricament el cicle de la vida.

L’entrada és gratuïta per als infants i té un preu de 4 euros per als adults, i es poden adquirir ja a la pàgina web següent: www.andorralavella.ad.

tracking