JOVENTUT

Escaldes organitza un taller de participació ciutadana per als tècnics de joventut

La proposta es farà amb el suport del Consell d'Europa

Presentació del taller del Consell d'EuropaComú Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comú d’Escaldes-Engordany realitzarà, del 27 al 31 de maig, un taller sobre participació ciutadana amb la voluntat d’incentivar l’interès dels joves en la presa de decisions en l’àmbit local.

La formació anirà dirigida a tècnics de Joventut i Participació Ciutadana de tots els comuns i del Govern, com també d’altres entitats relacionades amb la matèria com pot ser el Fòrum de la Joventut. L'objectiu és intercanviar i fer recerca en bones pràctiques sobre participació local en l’entorn de la joventut com dissenyar accions que atreguin l’atenció i facin augmentar la participació dels joves en la presa de decisions en l’àmbit local.

La iniciativa sorgeix després de la participació del Departament de Joventut i Ciutadania al programa Youth for democrazy, on la proposta del comú d'Escaldes va resultar guanyadora,fet que li ha donat accés a una subvenció de 6.000 euros i a rebre els coneixements d’un expert en la temàtica que serà l’encarregat de dirigir la formació. Aquest estarà acompanyat d’altres experts en participació ciutadana i d’un equip pedagògic del qual formaran part el conseller de Joventut i Ciutadania, Ramon Tena, i la cap de Joventut del Comú d’Escaldes-Engordany, Belen Ibáñez.

tracking