Andorra la Vella

El Mercat de la Vall tornarà al maig en el format habitual

L’esdeveniment tindrà lloc al centre històric el primer dissabte de cada mes

Visitants al Mercat de la Vall.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Mercat de la Vall tornarà al centre històric d’Andorra la Vella, a partir del maig, el primer dissabte de cada mes, fins a l’octubre. D’aquesta manera, l’actual majoria comunal ha decidit mantenir aquesta cita amb el “mateix format” que en edicions anteriors, i renova l’aposta per aquest esdeveniment, que té com a objectiu dinamitzar la zona més antiga de la parròquia. La voluntat de la corporació és que es mantinguin els tallers als matins i que a la tarda també tinguin lloc animacions, com ja estava sent habitual.

Així, el Mercat de la Vall tornarà als carrers del nucli antic de la capital a partir del mes de maig i s’allargarà durant un període de sis mesos. És a dir, fins a l’octubre. La cita se celebrarà cada primer dissabte de mes amb l’excepció del mes d’agost, on s’allargarà durant tota la festa major.

La intenció de la majoria comunal és la d’incloure algunes novetats per implicar el comerç del barri, en què encara està treballant i que anunciarà més endavant.

El comú, tot i això, ja ha convocat un concurs nacional per adjudicar, per procediment d’urgència, el servei de muntatge, desmuntatge, càrrega, descàrrega i emmagatzematge del material i de les parades d’aquest mercat, en què els visitants poden trobar productes alimentaris de quilòmetre zero i diferents articles artesanals elaborats al país.

Cal recordar que la iniciativa va celebrar l’any passat la vuitena edició. La proposta està organitzada per l’àrea de Promoció Turística i Comercial del comú i ha comptat habitualment amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants del Centre Històric, els productors agrícoles i artesans d’Andorra i l’associació de creadors plàstics La Xarranca, entre altres associacions.

tracking