Ordino

La primera exposició d'Arnau Sánchez, a La Capsa

El jove pintor andorrà presentarà una quinzena de quadres

Detall d'un dels quadres de Sánchez.COMÚ D'ORDINO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Capsa acollirà dilluns a les sis de la tarda la primera exposició individual d’Arnau Sánchez. El jove pintor andorrà arriba a la sala ordinenca després d’haver participat en diferents mostres col·lectives, incloent-hi la darrera edició de l’Art Camp. Sánchez revelarà al públic una quinzena de paisatges figuratius i detallistes, agrupats sota el títol Reflexos.

De l’obra de l’artista, fill del pintor Francisco Sánchez, destaca el domini de la llum. Format a la Llacuna amb Helena Guàrdia i Yolanda Sanmarcos, utilitza diverses tècniques –el llapis, el carbó, l’oli i l’aquarel·la, entre d’altres– amb total llibertat creativa.

L’obra de Sánchez és extensa. La majoria de quadres, de què l’autor penja fotografies de manera regular al seu compte d’Instagram, prenen inspiració dels paisatges d’Andorra. “Són pintures fetes a l’estudi i al natural amb l’objectiu d’aprendre i imbuir-me de l’entorn, buscar les subtileses de la llum i les formes a través de la pintura”, afirma.

L’exposició pren el relleu a Nathalie Chappert. L’artista francesa va presentar una col·lecció inspirada en l’art tradicional dels pobles aborígens d’Austràlia per inaugurar la temporada de La Capsa. La mostra es podrà visitar fins al 19 d’abril. L’horari és de dilluns a divendres, de nou del matí a vuit del vespre, i dissabte, de nou del matí a una de la tarda.

tracking