GASTRONOMIA

2.000 menús venuts a les jornades de Cuina d'Hivern de la Massana

Els tres tallers de cuina sostenible esgoten un cop més les places disponibles

Jornades de Cuina d'Hivern de la MassanaComú de la Massana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El comú de la Massana ha valorat de forma positiva lles Jornades de Cuina d'Hivern que enguany s'han allargat fins el primer cap de setmana de març i en les que han participat 29 restaurants.

Segons les dades dels restauradors,’han venut al voltant de 2.000 menús o bé plats, segons la tipologia del restaurant, i els tallers de cuina de reaprofitament i de com fer una barbacoa sostenible han tingut bona acollida.

A banda de l’elevat volum tant de participants com de comensals, “el punt més positiu és el treball conjunt entre el Comú i els restauradors, que permet posar en valor la cuina local i que va posicionant la Massana com una referència dins la gastronomia sostenible”, assegura la consellera Bet Rossell.

D’altra banda, també s’ha programat una sessió de cuina a les escoles, per anar educant els infants en els hàbits sostenibles, una acció que continuarà durant tot l’any. La pròxima sessió serà el pròxim22 de març, a l’escola francesa de la Massana.

tracking