Sant Julià de Lòria

Dansa, música i teatre en el segon Temps de jardí

Els espectacles tindran lloc al jardí de la biblioteca comunal

Imatge promocional d''Aquafonia'.COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de la bona acceptació que va tenir de la primera edició, que va aplegar prop de 200 assistents, Temps de jardí torna un divendres al mes des del març fins al juny, segons va informar ahir el comú de Sant Julià de Lòria en un comunicat.

La programació inclou quatre espectacles per a tots els públics de dansa, teatre i concerts. El tret de sortida al cicle el donarà divendres 22 de març Un aneguet multicolor, de la companyia NS Danza. Un conte ballat que se centra en la història de l’aneguet lleig. El 19 d’abril serà el torn d’Aquafonia, el concert. Una actuació amb molt d’humor que permetrà als assistents viatjar pels diferents estils de la música clàssica, moderna i tradicional a través d’instruments aquafònics, com ara ampolles.

El 10 de maig arribarà el concert de Carles Cuberes, Papallones. Una selecció de poemes musicats de la poeta catalana Joana Raspall pensats per a un públic familiar. Temps de jardí es clourà el 14 de juny amb els Contes fets amb aire, de la companyia Nopatiskos Teatre. Una obra que recull històries d’animals, rius i plantes, entre altres elements de la naturalesa. Els espectacles, que tindran lloc al jardí de la biblioteca comunal universitària-Museu Fàbrica Reig, seran gratuïts i amb aforament limitat. És per això que qui vulgui assistir-hi haurà d’inscriure-s’hi prèviament al comú.

tracking