Sant Julià de Lòria

Torna la Feria de Abril amb protagonisme del talent local

L’esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 20 i 21

El grup de dansa Alendoy Flamenco Andorra.ALENDOY FLAMENCO ANDORRA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Sant Julià torna a sumar-se a la Feria de Abril. Ho farà el cap de setmana del 20 i 21 d’abril després d’haver recuperat el 2023 aquest esdeveniment organitzat per la Colla Laurediana i amb la col·laboració de diferents comerços i entitats. Les activitats tindran lloc al jardí de la Morera de la plaça de la Germandat

A més a més de les activitats i l’ambientació pròpia d’aquest esdeveniment andalús, la música hi té un paper determinant. I ho fa reivindicant el flamenc que es fa a Andorra amb artistes locals, com Johel artista, Francisco Amat, Alba Cañabate i Marc Medeiros, el grup de ball flamenc Alendoy Flamenco Andorra i l’escola de dansa espanyola d’Encamp.

El concert estrella serà a càrrec del grup de rumba Decantera, un trio barceloní format per Àlex i Kevin Morales i Rubén Auñon, una formació amb un repertori basat en les versions de grans temes de la rumba flamenca i catalana, i que inclouen Los Chichos, Los Chunguitos, Peret o versions de cançons actuals.

També prendran part en l’esdeveniment la Colla Laurediana i diversos DJ convidats que s’ocuparan de l’animació d’aquest esdeveniment amb ambientació festiva i andalusa. Les propostes gastronòmiques seran a càrrec dels restaurants Bare Nostrum, El Cantàbric i Art i Pa, que oferiran una selecció de plats típics d’Andalusia.

tracking