ESCALDES-ENGORDANY

Una setmana d’activitats per Sant Jordi

Eva Arasa obrirà les trobades que s’organitzaran a la biblioteca comunal

Eva Arasa en la presentació del seu últim llibre aquest març passat.

Eva Arasa en la presentació del seu últim llibre aquest març passat.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Redacció / Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Escaldes-Engordany ha organitzat un programa d’activitats culturals amb motiu de la celebració de la diada de Sant Jordi. Així, durant els dies previs a l’efemèride, la biblioteca comunal serà l’indret on tindran lloc aquestes accions culturals en què les històries, la música, els llibres i els seus autors en seran els protagonistes.

Dimarts 16 d’abril, a les set de la tarda, l’autora Eva Arasa presentarà el llibre Cossos estranys, un recull de relats foscos que tracten les grans pors i penúries de l’existència humana. Dijous 18 d’abril, també a les set de la tarda, els autors que publiquen llibre durant aquest Sant Jordi participaran en l’activitat Què llegim aquest Sant Jordi? La proposta permetrà conèixer una vintena de novetats de la mà dels seus autors.

Divendres 19 d’abril, a dos quarts de nou del vespre, l’actriu Lua Roca narrarà històries de relats inèdits fets per cinc escriptors del país a Donant vida a les paraules. Activitat que estarà ambientada amb la música del guitarrista David Font. Per participar en aquesta activitat caldrà fer reserva prèvia enviant un missatge de correu electrònic a la biblioteca comunal. L’entrada és gratuïta.

Finalment, dissabte 20 d’abril arriba Sant Jordi a la cova del drac, a càrrec de Vanessa Silva. Una activitat adreçada al públic infantil (de quatre a vuit anys) que tindrà com a objectiu entretenir, transmetre valors i fer pensar els presents. L’acció es clausurarà amb un petit joc en què els protagonistes seran els mateixos infants. Per participar-hi també caldrà fer una reserva prèvia. L’activitat tindrà dos torns: a dos quarts de dotze del migdia i a les cinc de la tarda.

Dimarts 23 d’abril arribarà el plat fort amb la celebració de la diada de Sant Jordi. La plaça Coprínceps serà l’escenari on es faran totes les activitats de la jornada. La fira de Sant Jordi amb les seves parades de llibres, roses i artesania estarà oberta tot el dia, de deu del matí a vuit del vespre. Per aquest espai, a la tarda, passaran els escriptors del país per signar els seus llibres.

També hi haurà lloc per als espectacles. Així, a dos quarts d’una del migdia es farà la lectura de Perdoneu les disculpes, de Txema Díaz-Torrent i Bru Noya, amb l’actriu Núria Montes. A dos quarts de sis de la tarda serà el torn d’El meu amic Brutus, un espectacle infantil de la companyia del Príncep Totilau. Finalment, a dos quarts de set es farà el lliurament de premis del 23è taller concurs de punts de llibre Sant Jordi 2024.

tracking