LA MASSANA

Comença el segon Vide Dressing Primavera

El mercat de la segona ma romandrà obert fins diumenge al migdia

Visitants al mercat aquesta tarda

Visitants al mercat aquesta tardaEduard Comellas / Comú de la Massana

Publicat per
/ Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

La segona edició del mercat de roba i complements de segona ma Vide Dressing ha arrencat aquesta tarda amb bona afluència de públic, segons ha informat el comú. Un dels punts destacats ha estat el gran nombre de joves que s’han acostat, "és molt positiu per la reutilització a l’hora de comprar roba”, afirma la cap de Turisme, Emma Jiménez, que també ha destacat el component dinamitzador del mercat.

Aquesta edició comptarà amb una setantena de paradistes i entre 8.000 i 10.000 productes. L'objectiu és fomentar l’economia circular, donant l’opció a les persones interessades de posar a la venda la roba, sabates i complements dels seus armaris que ja no utilitzen per allargar la seva vida.

Un altre dels aspectes del Vide Dressing és el component solidari. Hi ha una parada de l’Associació de Joves amb Risc i també hi ha altres estands de persones particulars que donaran tota la recaptació a una entitat benèfica. Bona part de les participants donaran els articles que els quedin a l’entitat benèfica Carisma. El mercat continuarà demà de les 10 hores a les 20, i diumenge de 10 a 14.

tracking