ESCALDES-ENGORDANY

Engolasters celebra l’aplec tradicional de Sant Miquel

El pubillatge torna a ser el protagonista de la trobada festiva

Aplec de Sant Miquel d’Engolasters.

Aplec de Sant Miquel d’Engolasters.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Escaldes-Engordany

Creat:

Actualitzat:

Escaldes-Engordany va acollir ahir els actes de celebració de la diada de Sant Miquel d’Engolasters amb la tradicional missa solemne i el repartiment de coca i moscatell a tots els presents. L’acte va comptar amb desenes de persones, així com amb la presència de la cònsol major de la parròquia, Rosa Gili, del cap de Govern, Xavier Espot, del síndic, Carles Ensenyat, i de la subsíndica general, Sandra Codina, entre altres autoritats.

La festa va començar a les dotze del migdia amb la tradicional ballada de sardanes. Tot seguit va tenir lloc la presentació del pubillatge 2024-2025. La pubilla, Júlia Noguer, i l’hereu, Adrià Llobet, van encapçalar la comitiva, que com cada any va fer una ofrena floral a la imatge de Sant Miquel juntament amb els representants de l’Associació de la Gent Gran de la parròquia. A la una del migdia va començar la missa.

D’onze del matí a dues de la tarda la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany, organitzadora de l’aplec, va posar a disposició de tothom una línia d’autobús entre la plaça Santa Anna i l’església de Sant Miquel d’Engolasters.

Els actes de celebració de Sant Miquel acabaran dissabte amb un concurs de petanca a les pistes del Prat Gran. El torneig començarà a les nou del matí. Les inscripcions es faran in situ a la mateixa hora.

tracking