SANT JULIÀ DE LÒRIA

Sergi Mas, protagonista del Dia internacional dels museus

Visita guiada i gratuïta a la sala dedicada a l’artista lauredià

L’artista Sergi Mas.

L’artista Sergi Mas.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Sant Julià de Lòria

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’obra de Sergi Mas protagonitzarà les activitats de demà pel Dia internacional dels museus amb una visita guiada a la sala dedicada a l’artista lauredià i per les seves obres. També es faran diferents tallers conduïts per l’Escola d’Art inspirats en les tècniques emprades per Mas al llarg dels anys: un taller d’il·lustració entorn l’auca de Canòlich, un d’exlibris sobre la flor de Canòlich i un altre de pintura ceràmica entorn l’ocell de mil colors. Totes les activitats són per a majors de sis anys, gratuïtes i cal fer reserva prèvia trucant al 744 044.

D’altra banda, el Dia internacional dels museus també arriba a la Seu d’Urgell, on el Museu Catedral de la Seu d’Urgell ofereix una visita guiada per conèixer el conjunt catedralici. Es tracta d’una visita guiada gratuïta en què el visitant podrà conèixer la història de la catedral des dels inicis, el segle XII, fins a l’actualitat, descobrint tots els canvis que ha viscut al llarg d’aquests 900 anys.

Durant la visita, que comença a les onze, també es podrà visitar l’església de Sant Miquel, del segle XI, considerada la més antiga que es conserva a la Seu d’Urgell, i el claustre romànic.

tracking