ENCAMP

El parc de l’Ossa estarà totalment enllestit a finals del mes de juny

La cònsol major assegura que els veïns estan “molt contents” amb l’equipament i que a l’estiu tots els serveis estaran operatius

Un moment de la missa celebrada per la diada de Sant Romà de Vila.

Un moment de la missa celebrada per la diada de Sant Romà de Vila.Comú d'Encamp

detail.info.publicated
Encamp

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El parc de l’Ossa ja és operatiu per a la població, però encara queda per obrir la part final. D’aquesta manera, la cònsol major d’Encamp, Laura Mas, qüestionada per la seva obertura total, va comentar ahir que tots els serveis estarien operatius a l’estiu i que “cap a finals de juny el parc de l’Ossa hauria d’estar acabat”. Pel que fa a les opinions dels ciutadans, la cònsol major va assegurar que la gent està “molt contenta”, tenint en compte que és un projecte en el qual “van participar i va votar un jurat popular”.

Mas va fer aquestes declaracions en el marc de la celebració de la diada de Sant Romà de Vila, on també va parlar sobre el camp de futbol. Preguntada sobre les novetats respecte a l’estadi de Prada de Moles, Mas va recordar que des del comú sempre s’han ofert a facilitar recursos al rugbi perquè es quedessin “fins al mes de setembre i fins i tot una temporada més”. En el cas que l’FC Andorra hagués de tornar a la parròquia encampadana, la cònsol ho va valorar com un fet “positiu”, ja que és “una parròquia esportiva” i “totes les disciplines que puguin jugar a la parròquia millor i més si és la federació”. Va acabar remarcant que el comú no té “cap mena de decisió a prendre en aquest àmbit”.

Com cada dilluns de Pentecosta, Encamp va celebrar ahir la Diada de Sant Romà de Vila, que va comptar amb la celebració de la missa a l’església, un ball de sardanes i una graellada popular amb música en directe. Així, l’aplec va reunir més d’una cinquantena de persones, entre les quals hi havia l’equip comunal encampadà. Per la seva part, la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, va valorar molt positivament la festa i va destacar la bona acollida que ha tingut “no només entre els vilatans, sinó que també entre els encampadans”.

Durant l’inici de la jornada, ja es podia veure un gran nombre de persones de totes les edats al voltant de l’església, preparades per donar principi a la missa programada, a la qual alguns fins i tot van arribar a peu. Si més no, la tradició, però, no va poder començar sense fer pujar els nens a l’edifici per fer sonar les campanes. Després de la missa, tothom estava pendent del temps, preocupats que la pluja pogués ser un obstacle per a la barbacoa. Afortunadament, es va poder gaudir d’un piscolabis abans de la barbacoa preparada al pàrquing de Vila.

Seguint la línia de recuperar i potenciar totes aquestes tradicions encampadanes, Mas va voler ressaltar la importància de treballar per un “Encamp viva”. A més, va voler expressar el seu orgull per poder gaudir de “les festes tradicionals dels nuclis petits d’Encamp” i veure “la unió que es vol pels encampadans”.

tracking