ORDINO

Dolsa creu que el projecte de Grifols tirarà endavant

Coma admet que no sap com es replantejarà el laboratori

Els consellers d’Units per Ordino.

Els consellers d’Units per Ordino.ANA

detail.info.publicated
Ordino

Creat:

Actualitzat:

El conseller d’Units per Ordino Enric Dolsa creu que el consell d’administració de la societat que haurà de gestionar el centre de recerca de Grifols decidirà tirar endavant el projecte. “Jo espero que, si no hi ha cap imprevist, el consell decidirà mantenir el laboratori, aquesta és la meva opinió”, va afirmar Dolsa en la roda de premsa posterior al consell de comú.

En relació amb aquesta qüestió, la cònsol major, Maria del Mar Coma, va recordar que, en el seu moment i per raons diverses, la direcció de Grifols va decidir canviar l’equip directiu de la societat i que, per tant, tots aquells projectes que s’havien llançat es van haver de replantejar. “Per revisar el projecte que tenien aquí al prat de la Farga es va crear una societat, que serà la que finalment farà una junta general en la qual els socis de Grifols i els membres d’Andorra Business analitzaran el projecte, ens posaran en context i ens informaran sobre què han decidit”, va detallar la mandatària comunal.

En aquest sentit, Coma va admetre que ara mateix no sap en quina direcció pot avançar aquest replantejament. “Finalment, el 80% de la societat pertany a Grifols. Per tant, penso que han de ser ells qui lideraran aquesta redefinició del projecte”, va apuntar Coma.

El consell de comú va estar marcat per un ordre del dia de tràmit en el qual van aprovar-se la proposta d’acord de baixa d’elements immobilitzats de l’ACCO i la proposta d’acord del nou reglament de l’arxiu. En la sessió la majoria també va informar, a preguntes de la minoria, sobre projectes urbanístics presentats al comú.

tracking