ANDORRA LA VELLA

Reobre el viaducte de doctor Vilanova

Les obres d’ampliació del carrer Doctor Vilanova i de rehabilitació del viaducte es van inaugurar ahir. Els treballs s’han allargat 15 mesos i han costat 4,7 milions d’euros. El cònsol va anunciar que l’aparcament modular de davant de Govern tindrà una plaça a la coberta.

Vial i carrer Dr Vilanova

Vial i carrer Dr VilanovaFernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Les màximes autoritats del comú van inaugurar ahir a la tarda les obres d’ampliació del carrer Doctor Vilanova i de rehabilitació del viaducte homònim. Els treballs s’han allargat 15 mesos i han costat 4,7 milions d’euros.

Després de la benedicció a càrrec del mossèn de la parròquia, Ramon Sàrries, el cònsol major va explicar en declaracions a la premsa que un dels tres carrils –el que voreja la plaça de braus– està pensat perquè els ciclistes puguin circular-hi amb seguretat, tal com indiquen els senyals pintats a terra.

González, ahir travessant el carrer Doctor Vilanova.

González, ahir travessant el carrer Doctor Vilanova.Fernando Galindo

El cònsol va afirmar que es tracta d’una via molt transitada i que la ciutadania “demanava” quan es podria reobrir. En aquest sentit, va mostrar-se satisfet perquè els terminis s’hagin complert, i per això va incidir a agrair “tot el sacrifici i la bona feina” que han fet totes les parts que han treballat en l’obra.

Pel que fa a la remodelació del viaducte, es mantenen els dos carrils que hi havia anteriorment. El cònsol major va remarcar, però, que si abans la infraestructura podia suportar 16 tones ara està pensat per a 40, si bé “no s’hi deixaran passar autobusos ni camions de gran tonatge”.

tracking