ANDORRA LA VELLA

Llums làser en comptes de focs artificials per Sant Joan

Losada i Cartes, ahir en roda de premsa.

Losada i Cartes, ahir en roda de premsa.COMÚ D’ANDORRA LA VELLA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella va presentar ahir el programa de la cremada de falles i la festa del poble d’enguany amb l’objectiu de celebrar “una festa del poble que faci comunitat” i “que sigui per a tothom”. Ho va manifestar la cònsol menor d’Andorra la Vella, Olalla Losada, acompanyada pel cap d’àrea de Cultura, Jan Cartes, en el marc de la presentació. En aquest sentit, la cònsol va comentar que, amb la intenció de fer una festa més inclusiva i accessible, el comú ha decidit no fer els focs artificials, que se substituiran per un espectacle de llums làser al Parc Central, la qual cosa permetrà incloure més persones.

A més, una altra de les novetats que s’han avançat és la celebració d’una arrossada popular. Amb la intenció de “recuperar l’esperit de comunitat i unió”, també es durà a terme un circuit d’orientació per descobrir diferents ubicacions de la parròquia i es recuperarà l’antic ball de sardanes, que se celebrarà a la plaça del Poble.

Amb més detall, Cartes va explicar que la cremada de falles, que se celebrarà el 23 de juny, manté “el mateix programa de fa molts anys”. La jornada començarà a les set de la tarda amb la recollida de la flama del Canigó a la plaça del Consell, organitzada pel Centre de la Cultura Catalana, l’Associació de Fallaires d’Andorra la Vella i la Taula nacional de fallaires d’Andorra.

tracking