ANDORRA LA VELLA

La capital destina 82.000 euros a tendals d’ombreig als parcs

Les cobertes per protegir del sol estaran instal·lades en vint dies

Tendal d’ombreig al Parc Fluvial de la capital.

Tendal d’ombreig al Parc Fluvial de la capital.Fernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Andorra la Vella va convocar a principi del mes de maig un concurs urgent per a la instal·lació de tendals que facin ombra a l’estiu per poder protegir les famílies del sol i la calor, davant les demandes de les famílies que fan ús de les zones de joc del Parc Central i del parc inclusiu del costat de l’escola especialitzada Nostra Senyora de Meritxell.

El concurs ha estat adjudicat finalment a l’empresa Multiserveis Co-Príncep per un import de 82.555 euros, tal com va constar publicat ahir al matí al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). En el mateix edicte consta que el termini de l’execució dels treballs és de vint dies hàbils, i d’aquesta manera es dona resposta a la intenció de la corporació comunal que aquestes zones de joc dels dos parcs puguin tenir ombra a l’estiu, amb l’objectiu que les famílies i els infants quedin protegits del sol durant els mesos d’estiu.

Tal com va informar el comú d’Andorra la Vella quan es va convocar el concurs, la idea és que aquests tendals es puguin col·locar a l’estiu i treure a l’hivern, de tal manera que aquesta instal·lació permeti a famílies i infants no estar a ple sol mentre juguen a l’estiu. D’aquesta manera, les famílies podran estar tranquil·les, ja que els tendals d’ombreig protegiran els seus fills de cops de calor o d’altres ensurts.

tracking