ANDORRA LA VELLA

Fusió entre la dansa d’arrel i la música moderna al Jambo

Actuació dels tres esbarts del país dissabte a la plaça del Consell

Una actuació de l’Esbart Lauredià.

Una actuació de l’Esbart Lauredià.ANA

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

L’Esbart Valls del Nord, l’Esbart Dansaire d’Andorra la Vella i l’Esbart Laurèdia tornaren a aplegar-se dissabte vinent a partir de les set de la tarda a la plaça del Consell, en el marc del Jambo Street Music, per ballar amb la música en directe arranjada i dirigida per Edu Cabrera. Així doncs, les tres entitats oferiran una actuació conjunta a partir de la fusió entre la dansa d’arrel i la música moderna d’estils tan variats com rock, pop i rumba catalana. Un espectacle que ja és un clàssic dins de la programació del Jambo, que uneix la tradició i avantguarda.

Creat el 2014, el Jambo Street Music és un festival cultural capdavanter i únic en el seu format i continguts, que vol ser un referent, gràcies a la implicació de les diferents formacions musicals del país, reforçades amb actuacions foranes. L’esdeveniment combina la banda lúdica amb l’artística, pren el pols a la música que es fa al país i ajuda el talent emergent. La programació aglutina tota mena d’estils i està pensada per al públic en general, per fer-lo gaudir i participar en la música d’una manera diferent. Al llarg del festival se succeeixen activitats i escenaris repartits pel centre històric d’Andorra la Vella, tots gratuïts, que fan que la capital es converteixi en punt neuràlgic de l’activitat musical.

Diumenge 16 de juny, a les 18 hores, la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria acollirà la mostra 2024 de l’Esbart Laurèdia.

tracking