ENCAMP

Buhos i Catarres seran els caps de cartell de la Festa del poble

El tradicional sopar de solters i solteres es transforma en cercavila i dobla inscripcions

El conseller Joan Sans, al centre, ahir en roda de premsa.

El conseller Joan Sans, al centre, ahir en roda de premsa.COMÚ D’ENCAMP

detail.info.publicated
Encamp

Creat:

Actualitzat:

Buhos i Catarres seran els caps de cartell de la Festa del poble d’Encamp, que aquest any se celebrarà els dies 21, 22, 23 i 24 de juny. El primer concert tindrà lloc dissabte 22 de juny a dos quarts de dotze de la nit a l’aparcament de Sant Miquel, i el segon, l’endemà a les onze de la nit al mateix escenari.

Una de les novetats de la festa serà l’ampliació del tradicional sopar de solters i solteres (Mulla’t de festa és el nom de l’esdeveniment) a joves de tot el país, fet que ha doblat les inscripcions per participar-hi, que han passat d’unes 80 a prop de 200. L’acte tindrà lloc divendres a dos quarts de deu de la nit a la sala de congressos.

El programa, d’altra banda, manté l’aposta per la cultura popular i les tradicions. Dissabte al migdia, la plaça dels Arínsols acollirà un any més l’Encamp de gresca amb l’Esbart Sant Romà i, diumenge a la tarda, el Car Crash, un dels esdeveniments més concorreguts de la Festa del poble, tornarà a l’aparcament de Prada de Moles.

En total el programa recull una quarantena d’actes i activitats per a tots els públics. La Festa del poble d’Encamp, va resumir el conseller de Cultura, Infància i Joventut, Joan Sans, ahir en roda de premsa “és una festa pensada per al poble i amb la contribució del poble, que és un dels aspectes més importants d’aquest esdeveniment”.

Per la seva part, el membre de la comissió de festes d’Encamp Christian Fernandes va destacar que el canvi de format del sopar de solters i solteres, transformat en una cercavila pel poble, ha permès fer una proposta “més inclusiva” i amb la capacitat d’arribar al jovent d’arreu del país. El tècnic del departament de Cultura, Infància i Joventut Álvaro Rodríguez va assenyalar que el comú continua apostant pel talent nacional, amb activitats com ara l’Endansa Blanc. Ideada pel Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness, aquesta proposta consistirà en un conjunt de masterclass i espectacles de dansa i tindrà lloc dissabte de dos quarts de deu del matí a dos quarts d’una del migdia a La Valireta.

La majoria de les activitats es concentraran a la plaça dels Arínsols i a la zona de Sant Miquel (tant a la plaça com a l’aparcament). També es faran actes al Complex esportiu i sociocultural, a Prada de Moles, al passeig de l’Alguer, al carrer Major, al Cafè del Poble i a l’aparcament de Prat de l’Areny.

tracking