ENCAMP

El comú ampliarà el servei d’autobús al Pas de la Casa

S’estudiarà crear una tercera freqüència els matins d’hivern

Cloenda, ahir, del consell d’infants.

Cloenda, ahir, del consell d’infants.COMÚ D’ENCAMP

detail.info.publicated
Encamp

Creat:

Actualitzat:

El comú d’Encamp ampliarà el servei de bus al Pas de la Casa en deu dies més l’any que ve i estudiarà si és possible crear una tercera freqüència al matí durant els mesos d’hivern. Ho va anunciar el cònsol menor, Xavier Fernàndez, en la sessió de cloenda del consell d’infants. Aquesta, de fet, és una de les propostes que havien fet els escolars de la parròquia en el consell.

Fernàndez va informar, a més, que es crearà un local social amb zona de joc coberta a l’antiga escola bressol del Pas. L’accés al pati continuarà tancat de moment, ja que l’equipament ja no garanteix la seguretat dels infants.

El comú també ha planificat fer obres d’embelliment a la plaça de l’església de Sant Pere, incloent-hi, entre altres elements, una escultura, una zona de jocs i jocs de taula. Igualment, s’estudiarà la proposta de creació d’un skate park i un parc de cal·listènia, així com l’arranjament del camp de futbol, ja previst de fer l’any vinent.

D’altra banda, i en matèria cultural, Fernàndez va apuntar que s’intentarà desenvolupar la proposta de posada en marxa d’un espai de cinema amb sessions puntuals de pel·lícules ja estrenades per qüestió de drets. També es reactivarà la bústia d’intercanvi de llibres a Engolasters i es preveu instal·lar-ne de noves al parc de l’Ossa i al parc del Ieti al Pas.

tracking