SANT JULIÀ

La fira del vehicle d'ocasió espera superar les xifres de l'any 2023

La fira ha donat el tret de sortida aquest dissabte amb la presència de prop de 20 concessionaris i més de 150 vehicles

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Sofia Cortesao, i la consellera de Turisme, Judith López, durant el tall de cinta inaugural de la 6a edició de la fira del vehicle d'ocasió.

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Sofia Cortesao, i la consellera de Turisme, Judith López, durant el tall de cinta inaugural de la 6a edició de la fira del vehicle d'ocasió.E. M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fira de vehicles d'ocasió ha donat el tret de sortida aquest dissabte a la zona de la Borda Huguet amb la presència de prop de 20 concessionaris i més de 150 vehicles (automòbils, motos i caravanes) en la 6a edició de l'esdeveniment que, enguany, compta amb l'ampliació dels espais a demanda dels expositors al nou vial i a l'aparcament de l'espai Benestar. La divisió dels vehicles aporta bones sensacions al comú envers la venda de transport personal, el qual en l'edició del 2023 es va situar als 50. En aquest sentit, la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Sofia Cortesao, ha esmentat que "ens fa ser optimistes que puguem igualar, o perquè no, superar la xifra de vendes de l'any passat".

Durant el cap de setmana, els diferents concessionaris tindran l'oportunitat d'augmentar les matriculacions, un sector que cada vegada va més a la baixa i que, per tant, pateix un dels pitjors moments de l'any. Segons ha declarat Cortesao, des del departament de Turisme i Reactivació Econòmica agraeixen la feina als comerciants de transportar tots els vehicles fins a la zona. "Al mateix temps, ho veuen com una oportunitat d'exposar els seus vehicles, per vendre'ls i fer pujar aquestes matriculacions que s'han estancat amb el temps" ha incidit. De fet, tot i els problemes comercials, el nombre de concessionaris presents a la fira continua pujant, un indicador que "reforça aquesta idea".

Sembla que el bon temps acompanyarà la festa del vehicle de Sant Julià, on es preveu tota una sèrie d'activitats per animar els dos dies d'esdeveniment. Per la jornada de dissabte, la fira romandrà oberta fins a les 20 hores, tot i que l'endemà es tancarà una hora abans. A les 18 i 18.30 hores, el grup Vibrand oferirà actuacions musicals, i paral·lelament, Cadena Pirinenca emetrà el programa en directe amb entrevistes als visitants i concessionaris. Igualment, l'Associació andorrana de vehicles antics tindrà un espai d'exposició a la zona de lleure. Pel que fa al servei de restauració, aquest any s'ha apostat per un restaurant lauredià, el bar la Caulla. Finalment, hi haurà la presència de l'entitat bancària Creand Crèdit Andorrà, que oferirà serveis d'assessorament, finançament i assegurança.

tracking