SANT JULIÀ DE LÒRIA

Fira de segona mà amb ànims de vendes

La Borda Huguet va tornar a ser ahir l’epicentre de la compravenda de vehicles de motor. Prop de 20 concessionaris i més de 150 vehicles, majoritàriament automòbils, estan exposats amb l’ànim de superar les vendes de l’any passat en un context difícil per al sector.

Fira de segona mà de vehicles.

Fira de segona mà de vehicles.E. M.

detail.info.publicated
Sant Julià de Lòria

Creat:

Actualitzat:

La Borda Huguet va tornar a ser ahir l’epicentre de la compravenda de vehicles de motor que va aplegar visitants d’arreu del Principat. L’escenari de la concentració de vehicles d’ocasió, que enguany la fira celebra la sisena edició, va donar el tret de sortida a les 10 hores del matí amb la presència de prop de 20 concessionaris i més de 150 vehicles, majoritàriament automòbils, però també van tenir un paper destacat les motocicletes i les caravanes. Aquesta nova edició de l’esdeveniment va poder comptar amb les novetats que van fer que l’espai destinat a la fira s’ampliés a demanda dels expositors, que es van concentrar en el nou vial i a l’aparcament de l’espai Benestar. Des del comú no van negar les bones sensacions que van experimentar durant la primera jornada de les dues que tindrà la fira, sobretot per la divisió dels vehicles envers la venda de transport personal, que en l’edició del 2023 es va situar als 50. “Ens fa ser optimistes que puguem igualar, o per què no, superar la xifra de vendes de l’any passat”, va comentar la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Sofia Cortesao.

“Ens fa ser optimistes que puguem igualar, o per què no, superar la xifra de vendes del 2023”

“Per als comerciants és una oportunitat per vendre vehicles i fer pujar les matriculacions”
Sofia Cortesao, Cònsol menor de Sant Julià
 

Entre ahir i avui, els diferents concessionaris tindran l’oportunitat d’augmentar les matriculacions, un sector que cada vegada va més a la baixa i que, per tant, pateix un dels pitjors moments de l’any. Segons va declarar Cortesao, des del departament de turisme i reactivació Econòmica agraeixen la feina als comerciants de transportar tots els vehicles fins a la zona. “Al mateix temps, ho veuen com una oportunitat d’exposar els seus vehicles, per vendre’ls i fer pujar aquestes matriculacions que s’han estancat amb el temps”, va incidir. De fet, tot i els problemes comercials, el nombre de concessionaris presents a la fira continua pujant, un indicador que “reforça aquesta idea” per a Cortesao.

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Sofia Cortesao, a la fira.

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Sofia Cortesao, a la fira.AGÈNCIES

El bon temps és i va ser el convidat de luxe a la festa del vehicle de Sant Julià, on es preveu tota una sèrie d’activitats per animar els dos dies d’esdeveniment. La jornada de dissabte la fira va romandre oberta fins a les 20 hores, tot i que avui es tancarà una hora abans. Entre les diferents propostes, va destacar les actuacions musicals del grup Vibrand, que paral·lelament van ser acompanyades d’un programa en directe de Cadena Pirinenca amb entrevistes als visitants i concessionaris. Igualment, l’Associació Andorrana de Vehicles Antics va organitzar un espai d’exposició a la zona de lleure. Pel que fa al servei de restauració, aquest any s’ha apostat per un restaurant lauredià, el bar la Caulla. Finalment, hi va haver la presència de l’entitat bancària Creand Crèdit Andorrà, que va oferir serveis d’assessorament, finançament i assegurança.

tracking