SANT JULIÀ DE LÒRIA

La fira de vehicles tanca amb les mateixes vendes del 2023

Es van exposar 100 automòbils més que l’any passat, assolint els 250

Un instant de la fira d’aquest any.

Un instant de la fira d’aquest any.E. M.

detail.info.publicated
Sant Julià de Lòria

Creat:

Actualitzat:

Més concessionaris i més vehicles, però igualtat de vendes. Aquest és el balanç de la sisena edició de la fira del vehicle d’ocasió que va tancar ahir les portes a la Borda Huguet, on es van exposar 250 turismes, motocicletes i caravanes –100 més en comparació amb la passada edició–. Tot i això, les vendes es van situar pels volts del mig centenar –cal remarcar que diversos venedors van esmentar la presència de pactes de paraula, que s’aniran tancant durant la setmana, i, per tant, podria resultar en una pujada de xifres finals–.

“La gent busca bons preus, que no siguin antics i amb descomptes”
Judith López, consellera de turisme de Sant Julià
 

“S’ha vist més de moviment a la zona d’oci, una mica menys de gent en general, però les xifres de vendes s’han mantingut i per als concessionaris la lectura és molt positiva, volen repetir l’any que ve”, va comentar la consellera de Turisme de Sant Julià de Lòria, Judith López. La consellera va manifestar que “en general, la gent busca bons preus en cotxes que estiguin bé, que no siguin molt antics, amb matriculacions recents i amb bons descomptes”.

La fila de cotxes situats al nou vial va ser determinant per als conductors, fent que molts ho veiessin i arribessin a baixar a la zona de la Borda Huguet. Des del comú valoren molt positivament la compravenda de vehicles de segona mà, una oportunitat que creuen que espera molta gent. “Si fa un parell de mesos que pensen a canviar el cotxe, molts s’esperen a la fira per fer-ho”, va al·legar la consellera.

tracking