Encamp

Activitats culturals, esportives i artístiques a la festa d'inauguració del parc de l'Ossa

L'acte tindrà lloc aquest divendres 21 de juny, a partir de les 17 hores, i s'allargarà fins a les 21.30 hores

La zona de joc infantil al nou parc

La zona de joc infantil al parc de l'OssaComú d'Encamp

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp inaugurarà el nou parc de l'Ossa amb una festa per a tota la ciutadania. L'objectiu és que tots els habitants de la parròquia puguin descobrir els diferents espais i infraestructures del parc, dels quals hi destaquen una passarel·la i un mirador que sobrevola el riu Valira d'Orient. 

A l'abril ja es va obrir parcialment, i ara quedarà finalitzada la zona de la llacuna i els tres nous edificis de serveis, que acolliran el Servei de Circulació i els serveis del Llaç d'animació i l'Àrea de jovent, d’Infància i Joventut, i properament es realitzarà el trasllat.

Activitats 

El comú d'Encamp ha decidit engegar la jornada amb un berenar popular, on es repartirà coca amb xocolata als infants, que tindrà lloc a partir de les 17:15 hores. Seguidament es farà un concurs de tirs i habilitats, amb la col·laboració del BC MoraBanc Andorra i la Federació Andorrana de Bàsquet, i una exhibició a l'skate park, de la mà del Go Ride Skateboarding Club Andorra. Totes les activitats seran gratuïtes.

Paral·lelament hi haurà un joc de pistes per a descobrir la biodiversitat del parc a càrrec de Roser Ginjaume i un taller artístic amb pintura pels més petits, organitzat pel Departament de Cultura, Infància i Joventut. 

El grup musical "Anyway" tocarà en directe a partir de les 19 hores a davant de la llacuna, i si el temps ho permet, els més intrèpids i intrèpides, podran volar sobre el parc de l'Ossa amb un globus aerostàtic captiu. 

tracking