INTERPARROQUIAL

El Madriu celebra 20 anys amb música, xerrades i fotografia

Els comuns gestors de la vall organitzen un programa d’activitats

Presentació dels actes, ahir.

Presentació dels actes, ahir.Comú d'Encamp

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els quatre cònsols de les parròquies amb territori a la vall del Madriu-Perafita-Claror, acompanyats per la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, van presentar ahir els actes commemoratius que s’han organitzat amb motiu, el pròxim 1 de juliol, de la celebració dels 20 anys de la inscripció de la vall a la llista del Patrimoni Mundial de la Unesco, en la categoria de béns culturals com a paisatge cultural.

Una de les activitats més destacades serà el concert del quartet de corda de l’ONCA al restaurant del llac de Pessons, que tindrà lloc el 2 de juliol a les vuit de la tarda. El conjunt instrumental interpretarà un repertori format per peces tradicionals i evocadores de la natura de la vall. Algunes d’aquestes peces seran acompanyades per l’Esbart Sant Romà.

El dia abans a les set del vespre tindrà lloc al Centre d’Art d’Andorra la Vella una xerrada a càrrec dels impulsors de la candidatura de la Unesco. Completaran el programa una exposició fotogràfica itinerant pel centre de Sant Julià de Lòria durant tot l’estiu, un taller d’experimentació sonora als berenadors de la Comella (14 de setembre) –iniciativa que vol recuperar el patrimoni musical tradicional dels ramaders– i, finalment, un campus internacional per a joves a Ràmio, que tindrà lloc del 19 al 30 d’agost.

tracking