Sant Julià 

Naturland redueix un 7% el deute bancari

La societat ha millorat un 4% la facturació del 2022 i supera els 5 milions d’ingressos

Presentació de les novetats de Naturland, ahir a la cota 1.600.

Una de les activitats a NaturlandFernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Naturland ha tancat els comptes del 2023 millorant la situació econòmica, segons ha informat la societat després de la junta general ordinària d'accionistes de Camprabassa, S.A., celebrada avui. La facturació ha superat els 5 milions d'euros, un 4% més que el 2022, any en què expliquen que el comú de Sant Julià de Lòria va reduir la seva aportació en un 20%. Els responsables de la societat destaquen que l'any passat es va reduir un 7% el deute bancari i s'han invertit 532.736 euros.

La societat remarca que aquest any se seguirà amb el retorn de deute cap al comú de Sant Julià, que va començar al 2022, i continuarà fent cada any, sempre i quan els comptes presentin resultats positius. I detallen que l’EBITDA, el resultat abans d’interessos, impostos i amortitzacions, del 2023 ha estat positiu amb una xifra de 331.991 euros, un import superior al de l’any passat.

Des de la Junta es valoren positivament els canvis duts a terme en els últims 4 anys i aposten per reforçar l'estratègia que prioritzi millorar l'experiència dels visitants, segons assenyala el comunicat.

tracking