Tradicions

Nit màgica d'espelmes a Ordino

El comú va haver de reprogramar espectacles pel canvi de data de la celebració

Un dels muntatges d'espelmes de la Nit de la Candela pels carrers d'Ordino

Un dels muntatges d'espelmes de la Nit de la Candela pels carrers d'Ordino

detail.info.publicated
Ordino

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Més d'11.000 espelmes es van encendre anit pel centre històric d'Ordino per celebrar la Nit de la Candela, una tradició que ja fa cinc anys que se celebra i que converteix el poble en un gran atractiu. Després que el comú es veiés obligat a ajornar l'esdeveniment per les precipitacions que van caure dijous, l'activitat es va poder celebrar però es van haver de fer canvis en els espectacles que hi havia programats.

"Aquest any havíem previst uns espectacles i, a última hora, en haver de canviar de dia n'hi ha hagut alguns que no han pogut venir perquè ja tenien contractats d'altres espectacles, però hem tingut la gran sort que tenim un gran equip i hem pogut aconseguir gent que ens vingui a substituir els artistes que no han pogut venir", va explicar la cònsol major, Maria del Mar Coma.

Els intèrprets que no van poder representar el seu espectacle van ser Neus Mar, el grup Improvisto's Krusty Show i el violinista JaviLin. Aquests van ser substituïts per Líquid Dansa, Malabarisme i Foc, i el grup de soul Green Note. El pianista Barceló Músic, el duet Naiacústic i el quartet de blues Shuffle Express sí que van poder fer les actuacions que tenien previstes.

Un any més l'objectiu de l'esdeveniment era celebrar l'arribada de l'estiu, però també dinamitzar el centre històric de la parròquia. "El que fem és posar en valor el centre històric de la parròquia, posar l'arquitectura en valor i dinamitzar la parròquia. Sortim d'aquest període de transició entre l'hivern i l'estiu, és la festa de l'inici de l'estiu i és una festa diferent que fem i que ens ha donat bons resultats, és diferenciadora i, per tant, és una festa que hem de continuar fent", va comentar Coma. Durant la jornada els carrers es van omplir d'espectadors que no es van voler perdre els milers d'espelmes que es van repartir per Ordino.

tracking