Escaldes

La mostra ‘El cos desvelat. El nu a la contemporaneïtat’ rep 3.144 visitants

Inauguració mostra El cos desvelat al CAEE

Inauguració mostra El cos desvelat al CAEEComú Escaldes

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

El Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE) ha tancat l’exposició 'El cos desvelat. El nu a la contemporaneïtat' amb la visitat de 3.144 persones, segons ha informat el comú. La mostra s'ha pogut veure des del 13 de març al 15 de juny per oferir a l’espectador la possibilitat d'explorar la manera en com s’ha tractat el cos humà en cada època de la història i com s’ha vist transformat pels canvis de percepció que s’han produït, especialment, al segle XX, indica el comú.

L'exposició ha anat acompanyada d'activitats paral·leles que han tingut "èxit de participació", en concret la Tertúlia d’art & vermut: el nu a Andorra, destaca el comú. I detalla que va ser una acció per donar un espai als artistes del país i per fomentar el debat entorn l’art, ja que l’artista convidat ha intercanviat punts de vista amb el públic i ha pogut aprofundir sobre la importància que ha tingut el nu dins l’art andorrà. El comú destaca que l’acció artística El cos com a mercaderia de Sandra March ha estat la que més impacte ha generat entre el públic perquè "l’artista ha sacsejat consciències en qüestionar el cos objecte a partir de la creació d’una instal·lació artística efímera".

El CAEE ha registrat aquest any 7.088 visitants, amb la previsió d'augmentar la xifra a partir del 5 de juliol amb la inauguració de la nova exposició que estarà basada en la cultura dels anys 80.

tracking