Infraestructures

El comú informa que el projecte Caldes estarà enllestit al setembre

Comença la instal·lació de l’escultura de Javier Balmaseda a la placeta del Madriu i la reforma de la Font del Roc del Metge

Un operari treballa en les obres al Roc del Metge

Un operari treballa en les obres al Roc del MetgeFernando Galindo

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Els operaris han començat a instal·lar aquest matí l’escultura monumental del projecte Caldes a la placeta del Madriu. Es tracta de l’estructura principal de l’obra de Javier Balmaseda, a la qual ara caldrà posar tota la instal·lació elèctrica, les aixetes i les banyeres per tal que ragi l’aigua termal. Paral·lelament, també s’està treballant amb la reforma de la Font del Roc del Metge i s’anivellarà la carretera amb la placeta des de l’alçada de l’hotel Carlemany fins després de la font.

L'Avinguda Carlemany està talladà parcialment en el tram esmentat, de moment el carril de baixada. Una vegada finalitzat aquest costat de la carretera, es tallarà l'altre banda, segons informa el comú. Al mateix temps, a principis de juliol també es procedirà a començar les obres per millorar i embellir l’entorn del Pont de la Tosca. Escaldes informa que bona part del projecte estarà enllestit a l'estiu, i els últim detalls s'acabaran al setembre.

El comú ha informat que el projecte vol revalorar la part històrica de la parròquia fent un homenatge a l’aigua termal, motor de la primera indústria hotelera del país. I juntament amb l’Espai Caldes, l’aparcament i la plaça de l’Església i el darrer tram de l’avinguda Carlemany per a vianants, ha de revitalitzar tota la part alta d’Escaldes-Engordany i retornar-li el protagonisme que va tenir fa anys.    

tracking