El recurs de Dolsa sobre Grifols, admès a tràmit a Estrasburg

Enric Dolsa en una reunió de poble.

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Enric Dolsa, conseller d’Units per Ordino, va informar ahir que el recurs sobre Grifols va ser admès a tràmit a Estrasburg el 19 de juny. Es tracta del mateix recurs que el Tribunal Superior de Justícia va rebutjar el passat novembre argumentant que el conseller de la minoria no estava legitimat per recórrer contra l’acord entre el Govern i la farmacèutica Grifols per obrir un centre de recerca a la parròquia. “Si no hi hagués hagut la plataforma del no, ja hi hauria les màquines treballant-hi. Estrasburg ens donarà la raó”, va afirmar.

Etiquetes:

El conseller de l’oposició també va comunicar que ahir es va presentar a tràmit al Tribunal Constitucional el recurs d’impugnació de les eleccions comunals. “A partir d’aquí, el recurs farà el seu camí i, si el desestimen, també el portarem a Estrasburg.” Dolsa va afegir que li agradaria que “quedés clar que nosaltres no fem un recurs per desprestigiar ningú. Fem un recurs perquè estem convençuts que els resultats que citen no reflecteixen la realitat”.

Pel que fa a les conclusions del consell comunal, Eduard Betriu, cònsol menor, va anunciar que la màquina encarregada per fer l’estudi sobre l’aprofitament de la biomassa ja està disponible. “Tots els comuns estem d’acord a donar més importància a la gestió forestal. No és una despesa, sinó una inversió.”

tracking