BOPA

Andorra la Vella estrenarà un punt d'informació al carrer de la Vall

S'obrirà el setembre vinent

El carrer de la Vall, i a la dret el local on s'ubicarà el nou punt d'informació turística.

El carrer de la Vall, i a la dret el local on s'ubicarà el nou punt d'informació turística.ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella posarà en marxa un nou punt d'informació turística al carrer de la Vall al mes de setembre. Si més no, aquesta és la voluntat de la corporació comunal, que treballa en l'habilitació d'aquest espai, que es troba a tocar de l'església de Sant Esteve, del comú i també de Casa de la Vall, en ple centre històric, amb la qual cosa es considera un espai estratègic per a la promoció turística. Aquest dimecres ha sortit publicat al Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) l'edicte per a la instal·lació del mobiliari, per un import d'11.152 euros. La intenció del comú és que els treballs avancin de tal manera que, com s'ha esmentat, aquest punt pugui obrir a principis del mes de setembre.

L'espai està concebut per ser únicament punt d'informació per als visitants i no tant una oficina de turisme com la de la Rotonda, és a dir, que no hi haurà marxandatge ni tampoc s'hi farà venda d'entrades com és el cas de l'oficina de turisme.

Cal recordar que aquest punt d'informació turística ja era un projecte que volia tirar endavant l'anterior corporació, però que ha anat patint diferents endarreriments, ja que el concurs es va declarar desert i posteriorment una demanda de pressupostos va ser un procediment que es va descartar perquè els imports que es demanaven eren massa elevats. Posteriorment es va convocar un nou concurs.

tracking